Maud Gosink

Consultant

m.gosink@equipe-bv.nl
+31622907217

Mijn brede interesses hebben mij in staat gesteld om uiteenlopende functies te vervullen, waarbij ik altijd streefde naar het creëren van verbinding. De rode draad in mijn werkzaamheden is dan ook het samenbrengen van partijen om consensus te bereiken, projecten succesvol af te ronden en vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Ik ben een teamspeler die geniet van het bereiken van doelen. Daarnaast vind ik het belangrijk om kritisch te kijken naar bestaande kennis, beleid en werkwijzen en deze te verbeteren.

Maud (1979) heeft de studie Internationale Economie & Economische Geografie afgerond aan de Universiteit Utrecht en is begonnen aan haar loopbaan in de luchtvaartsector. Later heeft zij gewerkt als internationaal bedrijfsadviseur en heeft zij bedrijven vertegenwoordigd die zaken wilden doen met de Verenigde Naties. In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan in het bemiddelen van freelance consultants en heeft zij diverse internationale managementposities vervuld.

Door haar internationale werkervaring in zowel de publieke als private sector heeft Maud een brede kijk op veel onderwerpen ontwikkeld. Haar nieuwsgierigheid, onderzoekende houding, creativiteit en klantgerichtheid stellen haar in staat om een goed beeld te krijgen van de kwaliteiten en wensen van kandidaten en de behoeften van opdrachtgevers.

Menu