Maatschappelijke partnerships

Equipe staat midden in de maatschappij

Bij Equipe vinden we het belangrijk dat we midden in de maatschappij staan en oog hebben voor kwetsbare groepen in de samenleving. We streven ernaar dat mensen mee kunnen doen, ondersteund worden en hierdoor de mogelijkheid krijgen om hun unieke talent te laten zien.

Zo zijn we bijvoorbeeld actief lid van een organisatie die zich inzet voor mensen met een minder sterke arbeidsmarktpositie en helpen we een organisatie te groeien die steun biedt aan kwetsbare jongeren die een ouder hebben verloren. Hieronder presenteren wij graag onze gewaardeerde maatschappelijke partners:

EvE Foundation

De EvE Foundation is opgericht na het overlijden van Peter Boef. In zijn laatste maanden maakte hij zich grote zorgen dat hij er niet meer kon zijn voor zijn kinderen. Vanuit daar is de EvE Foundation opgezet. EvE geeft ondersteuning aan jongeren die een ouder verloren hebben en verbindt hen met lotgenoten. Ook helpen zij hen om met het verdriet van het verlies van een ouder om te gaan.

Stichting IMMENS

Stichting IMMENS is hét MVO-platform voor werkgevers en ondernemers die ervan overtuigd zijn dat werk de basis vormt van onze economie en welvaart. Partners van IMMENS zijn gemotiveerd om samen de uitdagingen te lijf te gaan die nu en in de komende jaren op het pad van de arbeidsmarkt liggen. Waarbij de focus ligt op het bieden van kansen aan mensen met talent én een minder sterke arbeidsmarktpositie.

Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is voortgekomen uit de passie en vastberadenheid van enkele gedreven mensen met een nobel doel: zwemmen in de grachten van Nederlandse steden om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Wat begon als een gedurfd en inspirerend idee, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement dat mensen vanuit alle hoeken van het land samenbrengt voor een gemeenschappelijk doel. Het is ontroerend om te zien hoe mensen, gedreven door persoonlijke motivaties, zichzelf overwinnen en deel uitmaken van dit krachtige initiatief. Dankzij Swim to Fight Cancer kunnen getalenteerde onderzoekers zich inzetten voor de strijd tegen kanker, met de hoop op een doorbraak die levens zal veranderen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over maatschappelijke partnerships? Wij nemen graag tijd voor een oriënterend gesprek.

Menu