Luc Theunissen

Directeur/oprichter

l.theunissen@equipe-bv.nl
+31629085279

Luc (1964) heeft Equipe in 2002 opgericht vanuit de visie dat de verbinding te kunnen leggen tussen organisatiedoelstellingen en de mogelijkheden van een persoon het allermooiste is. Naast het algemeen management binnen Equipe is hij gericht op invulling van senior managementposities met name in de disciplines Beleid & Bestuur, Finance & Control en Personeel & Organisatie. Tevens is hij zelf actief als interim manager op het gebied van sales & marketing en personeel & organisatie. Voorts verzorgt hij trainingen op het gebied van management, communicatie & sales. Luc was voorheen onder meer actief als regiodirecteur en algemeen manager van een landelijk opererend werving en selectiebureau en businessmanager bij een financieel consultancybedrijf.

Hij beschikt over uitstekende kennis van relevante markten en domeinen, heeft een groot en divers netwerk en is onderscheidend door zijn ambachtelijke precisie in de uitvoering. Hij combineert deze met een pragmatische, transparante en no-nonsense aanpak. Door zijn jarenlange search-ervaring zet hij bovendien zijn intuïtie in als belangrijk extra instrument bij het succesvol bemiddelen van sleutelposities.

Luc voelt zich het best op zijn plek in teamverband. Hij is oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt, wat hun achtergrond is en waar ze in de toekomst naartoe willen. Die verhalen analyseert hij op zijn eigen wijze en schetst dan zijn beeld. En zo brengt hij de ander een stap verder in zijn of haar ontwikkeling. Niet abstract of theoretisch. Daar houdt hij niet van. Vooral gewoon doen. Dat brengt je het verste. Luc combineert gevoel, intuïtie en humor met kennis en analytische vaardigheden. Dat levert een verrassende combinatie op.

Menu