Equipe 20 jaar

Op 14 september jongstleden organiseerden wij een dubbele bijeenkomst. Naast een event met inhoud waarbij wij weer kennis en inspiratie met onze relaties deelden, vierden wij ook ons 20 jarig jubileum.

Thijs Homan over de binnenkant van organisatieverandering

Op het prachtige Château Neercanne vierden we ons 20-jarig bestaan en presenteerden we de nieuwe huisstijl van Equipe die toegespitst is op leiderschap. Daarnaast waren wij er ook dit keer weer in geslaagd een autoriteit op het gebied van verandermanagement uit te nodigen om zijn ervaringen omtrent dit thema met ons te delen. Prof. (em.) Dr. Thijs Homan, Hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit Nederland, inspirerende ons op interactieve en praktische wijze met nieuwe inzichten. “Het gaat er niet om wat de top bedenkt maar wat er op de werkvloer gebeurt. Wat de medewerkers dus onderling met elkaar bespreken, de zogenaamde wolkjes. Daar vindt je verandering plaats”, aldus dhr Homan.

We kijken terug op een geslaagd jubileum evenement. Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie en wat onze relaties vonden van de presentatie van dhr Homan.

Menu