Milo Gordijn

Consultant

m.gordijn@equipe-bv.nl
+31682253832

“Door de juiste persoon naar de juiste plek te bemiddelen draag ik bij aan het succes van de kandidaat, de opdrachtgever en van Equipe, dat is waar ik het voor doe. Het is geweldig om samen met de opdrachtgever vorm te geven aan de toekomst van hun organisatie, door posities te bezetten met de best passende kandidaat. Het geeft een kick als ik de absolute toppers in hun vakgebied (digitaal) traceer en vervolgens weet te enthousiasmeren. Dit doe ik door in het ´DNA´ van de opdrachtgever te kruipen en de opdrachtgever zowel persoonlijk als via social media sterk te positioneren bij potentiële kandidaten. Bovendien is het prachtig dat ik in mijn rol als consultant bijdraag aan het realiseren van ambities van mensen door hen te bemiddelen naar een nieuwe uitdaging.”

Milo (1992) heeft de opleidingen Accountancy (HEAO) en International Business (UM) in de richting van Management, Change & Consultancy afgerond. Na zijn studie wilde hij verder in de arbeidsbemiddeling. Dit vanwege zijn interesse in mens en organisatie in combinatie met zijn natuurlijke nieuwsgierigheid. Met een brede opdrachtgeversportefeuille in zowel de publieke als de private sector, ieder met haar specifieke uitdagingen, is Milo in zijn element. Na een grondige omgevingsanalyse verbindt hij de best passende kandidaat met de opdrachtgever. Uiteraard door plezierige en tegelijkertijd inhoudelijk stevige gesprekken te voeren. Dat is waar hij enthousiast van wordt.

Kenmerkend aan Milo is zijn spontaniteit en onbevangenheid waarmee hij makkelijk verbindt en tot de kern weet door te dringen, zowel in een opdracht als bij een kandidaat.

Menu