Désirée Alzer

Managing Consultant

d.alzer@equipe-bv.nl
+31612829386

‘Waar ik nog elke dag energie van krijg is het contact met mensen. Het verschil maken. Kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Door ambities van mensen te verbinden met de ambities van organisaties. Door organisaties te ondersteunen bij het realiseren van een optimale teamsamenstelling waarin mensen graag met elkaar samenwerken en het beste uit zichzelf en een ander kunnen halen. Waarbij ik graag meedenk over creatieve oplossingen om dit tot stand te brengen. Dit alles in zeer verschillende omgevingen binnen zowel de Publieke als Private Sector. Deze diversiteit leidt tot kruisbestuiving en de mogelijkheid tot verbinden wat niet direct voor de hand ligt. Ik heb een prachtig vak!’

Désirée (1966) heeft een bedrijfskundige achtergrond. Door haar werkervaring binnen de uitzendbranche bij een grote landelijke speler ontdekte ze dat wat mensen en organisaties beweegt voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie vormt. In latere jaren als manager van teams in diverse veranderende organisaties kreeg ze veel energie van het blootleggen van drijfveren en de impact hiervan op organisaties in ontwikkeling. In 2007 heeft ze zich aangesloten bij Equipe, waar ze een succesvol HR-label heeft doorontwikkeld.  Later is ze in een breder werkveld actief is geworden.

Haar hoge energieniveau, doelgerichtheid in combinatie met haar nieuwsgierige aard en grote netwerk maakt haar een succesvolle partner voor het oplossen van een grote diversiteit aan bemensingsvraagstukken.

Naast haar rol als Senior Consultant is Désirée maatschappelijk betrokken en heeft ze een warm hart voor Onderwijs en Cultuur. Tot slot is Desiree gecertificeerd Profile Dynamics-consultant waarmee ze bedrijven zeer goed kan adviseren in de ideale teamsamenstelling als het gaat om elkaar aanvullende drijfveren.

Désirée is daarnaast verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het team en de dienstverlening van Equipe.

Menu