Senior Consultant (0,7 – 1,0 fte) – Den Bosch

Equipe B.V.

U kunt solliciteren

Locatie Den Bosch
Niveau HBO
Werkweek 32

Senior Consultant (0,7 – 1,0 fte) – Den Bosch

Equipe B.V.
Locatie Den Bosch
Niveau HBO
Werkweek 32

5327

Mon, 30 May 2022 12:00:00 +0200

Senior Consultant (0,7 – 1,0 fte) – Den Bosch

Organisatie

Mensen maken de organisatie. Zij spelen dé sleutelrol. Dat is onze visie. Equipe is een toonaangevende (direct) search en interim management organisatie van en voor leidinggevende professionals. Onze kantoren bevinden zich in Amsterdam, Den Bosch en Maastricht. Wij richten ons op de invulling van vaste en interim posities. Ook zijn we grondlegger van het kennis- en netwerkplatform mastersinchangemanagement.nl Dankzij een intensieve samenwerking met opdrachtgevers zorgen wij voor een kwalitatief recruitment- en selectieproces, waarbij netwerk- en direct search belangrijke ingrediënten zijn om te komen tot de beste kandidaat. Zowel opdrachtgevers in de private sector als ook opdrachtgevers in het (semi) publieke domein weten ons te vinden. Of het nu gaat om een interim Directeur Zorg of een Operations Manager voor een internationaal productiebedrijf, we pakken de invulling zorgvuldig aan. Allereerst stellen we de beste ‘Equipe’ samen voor onze opdrachtgever om hiermee kennis en continuïteit te borgen. Ons proces begint met een gedegen analyse van de vraag die we vervolgens vertalen naar het gewenste, realistische profiel. Hierbij schromen we niet om kritische vragen te stellen. We willen het naadje van de kous weten om zo uiteindelijk tot de beste oplossing voor onze opdrachtgever te komen. Het mooie is dat deze soms minder voor de hand ligt dan gedacht. We denken graag om. In ons proces maken we daarnaast gebruik van gevalideerde ondersteunende tools zoals een (online) assessment. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een hoge mate van betrokkenheid, een proces van continue verbeteren en innoveren, leveren van maatwerk (elke opdrachtgever is anders) en bovenal een mensgerichte benadering. We hebben een boeiend vak! Met onze herkenbare positionering en een eigentijdse en professionele aanpak zijn wij sinds 2002 binnen onze markt uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Zuidoost Nederland. En wij hebben de ambitie om verder door te groeien!

Functie

Je gaat er mede voor zorgen dat Equipe haar ambities verder kan vormgeven. Jouw individuele bijdrage is hierin van cruciaal belang. En je doet het niet alleen! Samen met jouw collegas zorg je ervoor dat opdrachtgevers ons blijven vinden en dat we blijven voldoen aan de hoge eisen die niet alleen opdrachtgevers, maar ook wij aan ons zelf stellen. Hierbij laat je accountmanagement hand-in-hand gaan met de invulling van lopende opdrachten die je samen met een collega vorm geeft. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze opdrachtgever. Jij maakt het verschil! Hierbij vervul je taken die een beroep doen op je creativiteit, resultaatgerichtheid, vindingrijkheid, daadkracht en organisatiesensitiviteit bij de klant en binnen de eigen organisatie. De functie-inhoud Als Senior Consultant richt je je primair op (internationale) profit organisaties. Hierbij bouw en onderhoud je een contactennetwerk van (potentile) opdrachtgevers. Deze contacten vertaal je naar concrete business. Verder bouw je actief (mee) aan de positionering van Equipe. Je verzorgt zelfstandig, in nauwe samenwerking met n of meerdere collegas, werving- en selectie en interim management procedures: van opdrachtintake, advies over het service level tot en met opdrachtuitvoering en aftersales. Hiertoe voer je een diepgaande omgevingsanalyse uit, stel je het wervingsprofiel op, hunt en benader je kandidaten vanuit ons netwerk, onze database n daarbuiten en verwerk je de reacties op de wervingscampagne. Vervolgens voer je selecterende gesprekken, bespreek je afgenomen assessments, voer je referentieonderzoek uit en presenteer je de shortlist waarbij je het hele vervolgtraject zorgvuldig begeleidt. Na de succesvolle afronding blijf je nadrukkelijk in beeld bij de opdrachtgever en de geplaatste kandidaat, want ook de nazorg is bij jou in goede handen.

Functie-eisen

Naast een HBO+/WO niveau, neem je een stevige achtergrond in de werving- selectie en/of interim management branche voor deze afwisselende positie mee. Je bent een gedreven professional met uitstekende verbindende en commercile vaardigheden, je hebt een pragmatische en ondernemende instelling en je beschikt over een breed en relevant netwerk. Het spreekt voor zich dat je beschikt over prima sociale vaardigheden en een vlotte pen. Je wordt gezien als partner in business en acteert als autonome adviseur op directieniveau. Je combineert pro-activiteit, vasthoudendheid en businessdrive met voldoende empathie en sensitiviteit om de verbinding te kunnen maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Tot slot ben je een authentieke, resultaatgerichte en nuchtere persoon met een warm zakelijke instelling. Je herkent je in onze kernwaarden: professionaliteit, authenticiteit, leergierigheid, lef en integriteit.

Aanbod

Wij bieden je een zelfstandige functie met veel vrijheid, binnen een energiek team met volop ontplooiingsmogelijkheden. Wij werken volgens ons eigen werkconcept, activiteitgericht. Dit betekent dat je flexibel kunt werken en je zelf bepaalt op welke plek en welk moment je waaraan werkt. De arbeidsvoorwaarden bij Equipe zijn zondermeer goed waarbij een auto- en een bonusregeling niet ontbreken. Equipe is onderdeel van SD Worx een internationale, toonaangevende speler in HR-dienstverlening.

Inlichtingen

Voor meer informatie en een realistisch job preview neem gerust contact op met Joyce Coensen (Senior Consultant), +31(0)6 270 01 356 of met Dsire Alzer (Managing Consultant), +31(0)6 128 29 386. Een competentieanalyse, referentieonderzoek en een (ontwikkel)assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Sollicitatie

Hebben wij jouw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij je van harte uit om direct middels jouw curriculum vitae en een persoonlijke motivatie op deze vacature te reageren.

P&O

Den Bosch

Senior Consultant (0,7 – 1,0 fte)

Den Bosch

7944

Nederland

Noord Brabant

web

Array

Array

Werving & Selectie

Equipe

Zakelijke dienstverlening

P&O

Vaste Functie

HBO

Désirée Alzer

Array

Array

32

0

5327

Geïnteresseerd?

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om zo spoedig mogelijk op deze vacature te reageren middels een op deze positie toegespitste motivatiebrief en CV.

Een competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met een van onderstaande consultants.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Leiders aan het woord

Moniek Mouthaan: “Verandering is kleine stapjes vooruit”

Interview
“Veranderen is geen quick fix.…
Meer lezen

Wietske Bosch: ‘Durf oplossingen vóór te zijn’

Interview
“Stel je een goed geformuleerde…
Meer lezen

Guido Tusek: “Zolang je maar fouten maakt”

Interview
“Buiten kaders durven denken is…
Meer lezen

Theo Lemmen: “Bekijk het hele speelveld”

Interview
“Als organisatie loop je voorop…
Meer lezen
Menu