Senior Adviseur Huisvesting – Eindhoven

SKPO

Procedure succesvol ingevuld

Locatie Eindhoven
Niveau HBO
Werkweek 40

Senior Adviseur Huisvesting – Eindhoven

SKPO
Locatie Eindhoven
Niveau HBO
Werkweek 40

5353

Sun, 01 May 2022 12:00:00 +0200

Senior Adviseur Huisvesting – Eindhoven

Organisatie

SKPO is een bestuur van 35 basisscholen in Eindhoven en Son en Breugel midden in de Brainportregio. Met circa 1.000 collega’s biedt SKPO onderwijs aan meer dan 10.000 leerlingen. De maatschappelijke opdracht van SKPO is kansrijk onderwijs realiseren voor alle leerlingen. Het is voor SKPO een maatschappelijke opdracht kansrijk onderwijs te realiseren voor al hun leerlingen. Op innovatief en uitdagend onderwijs, wereldburgerschap en duurzaamheid ligt hierbij de focus. Bij SKPO liggen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie en wordt er gewerkt vanuit de kernwaarden ontwikkeling, eigenheid, verantwoordelijkheid en verbinding. SKPO is voortdurend in ontwikkeling, net als de kinderen voor wie ze zich inzetten. Iedere dag streven zij naar de hoogste kwaliteit van onderwijs. Dat doen ze met gedreven vakmensen en in samenwerking met partners. Vol vertrouwen werken ze samen aan de ontwikkeling van kinderen. Naast de 36 scholen heeft SKPO een stafbureau, een College van Bestuur en een Raad van Toezicht. SKPO kijkt met een open blik naar de ander en de wereld. De visie van SKPO is; je bent goed zoals je bent. Met jouw initiatieven en ambities voeg je iets moois toe aan de wereld. Soms zit het tegen en daar leer je misschien nog wel het meeste van. Steun dan op je zelfvertrouwen en toon veerkracht. Er wordt volop vertrouwen en verantwoordelijkheid gegeven, zodat je eigenaarschap kunt ontwikkelen. Duurzaamheid is een vanzelfsprekendheid, terugkerend in het denken en spreken van leerlingen, ouders én collega’s. SKPO is meer van jezelf, meer vertrouwen en meer buiten de lijntjes. Samen zorgen zij voor een rijke leeromgeving. “Wij leren met lef!” Voor SKPO zijn wij vanwege uitbreiding op zoek naar een: Senior Adviseur Huisvesting “visie – verbindend – procesmatig sterk – mens gedreven – ontwikkelgericht”

Functie

SKPO staat voor meer van jezelf, meer vertrouwen en meer buiten de lijntjes. Als Senior Adviseur Huisvesting vertaal je samen met je collega-Adviseur Huisvesting het organisatiebeleid en de ontwikkelingen uit het vakgebied en geef je vorm en inhoud aan de uitvoering daarvan. Je beschrijft scenariokeuzes in compacte adviezen vanuit het bestaande onderwijshuisvestingbeleid. Je bent op deze gebieden gesprekspartner van de directies van de 35 scholen, collegas van het stafbureau en het College van Bestuur. Daarnaast voer je ook de dialoog met medewerkers van de gemeente, kinderopvang en andere maatschappelijke partners. De primaire focus ligt op het creren van een strategie en voel je je als regievoerder verantwoordelijk voor en draag je bij aan het succesvol maken van de scholen, zodat zij hun maatschappelijke opdracht zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Je werkt in een politiek-bestuurlijke context en je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen en belangen. Als Senior Adviseur Huisvesting heb je een gevarieerde en zelfstandige rol, je bent breed inzetbaar, werkt en houdt regie op de verschillende deelgebieden zoals; financiering, projectontwikkeling en -management, beheer en exploitatie en strategisch beleid. Deze laatste vaak in samenwerking en -spraak met de andere besturen en kinderopvang in de regio Eindhoven en Son Breugel. Je volgt relevante maatschappelijke ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van binnenklimaat en luchtkwaliteit. Kortom een gevarieerde dynamische rol in een organisatie met een resultaatgerichte aanpak.

Functie-eisen

Als ervaren vastgoed adviseur beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je een breed inzicht in en aantoonbare affiniteit met het vakgebied huisvesting. Je hebt kennis van en/of affiniteit met gemeentelijke verordeningen, wetgeving op onderwijshuisvesting zoals de Wet op het primair onderwijs. Je bent een echte teamspeler en een communicatief sterke verbinder die in staat is om de koers van SKPO te vertalen naar een visie op huisvesting. Vervolgens weet je deze door heldere en concrete doelen op pragmatische wijze te vertalen naar de praktijk. Daarbij schakel je gemakkelijk tussen verschillende niveaus, van operationeel tot tactisch en strategisch. Je bezit een grote mate van verantwoordelijkheid, je bent kwaliteitsgericht en hebt snel door waar verbetering mogelijk is en kunt dit vervolgens vertalen naar concrete resultaten. Je zoekt naar kansen, bedenkt innovatieve oplossingen en zoekt actief mogelijkheden voor samenwerking. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in een organisatie met een politiek-bestuurlijke context en ben je in staat om adequaat in te spelen op veranderingen. Door anderen wordt jouw stijl beschreven als verbindend, inspirerend en enthousiasmerend waarbij je rust en overzicht houdt. Je luistert goed, geeft vertrouwen en bent open en toegankelijk.

Aanbod

SKPO biedt een innovatieve, warm-menselijke en dynamische omgeving, waarin hard wordt gewerkt aan het realiseren van de ambitie van SKPO en die van jezelf. Je werkt nauw samen met jouw collega Adviseur Huisvesting en de twee teamleden van de afdeling Huisvesting waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de bestuurder. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Inschaling van deze functie vindt plaats conform de CAO primair onderwijs (schaal 12) met recht op een eindejaarsuitkering en 428 uur vakantie per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

Inlichtingen

Hebben wij je belangstelling gewekt? Dan nodigen wij je graag uit om direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze positie te reageren. Je vind de positie terug onder vacaturenummer 7990. Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Joyce Coensen (Senior Recruitment Consultant) op 06-27001356 of met Harrie Keeris (Associate-Senior Recruitment Consultant) op 06-52697388.

Sollicitatie

Hebben wij je belangstelling gewekt? Dan nodigen wij je graag uit om direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze positie te reageren. Je vind de positie terug onder vacaturenummer 7990. Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Joyce Coensen (Senior Recruitment Consultant) op 06-27001356 of met Harrie Keeris (Associate-Senior Recruitment Consultant) op 06-52697388. Harrie Keeris (Senior Consultant), bereikbaar via telefoonnummer 06-52 697 388 of +31 (0)6 52 697 388. Kijk voor meer informatie over Harrie Keeris op http://.

Productie & Techniek

Eindhoven

Senior Adviseur Huisvesting

Eindhoven

7970

Nederland

web

Array

Array

Werving & Selectie

Equipe

Productie & Techniek

Productie & Techniek

HBO

Harrie Keeris

Array

Array

40

0

5353

Geïnteresseerd?

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om zo spoedig mogelijk op deze vacature te reageren middels een op deze positie toegespitste motivatiebrief en CV.

Een competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met een van onderstaande consultants.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Leiders aan het woord

Moniek Mouthaan: “Verandering is kleine stapjes vooruit”

Interview
“Veranderen is geen quick fix.…
Meer lezen

Wietske Bosch: ‘Durf oplossingen vóór te zijn’

Interview
“Stel je een goed geformuleerde…
Meer lezen

Guido Tusek: “Zolang je maar fouten maakt”

Interview
“Buiten kaders durven denken is…
Meer lezen

Theo Lemmen: “Bekijk het hele speelveld”

Interview
“Als organisatie loop je voorop…
Meer lezen
Menu