Manager Sales – Maastricht-Airport

Nea International bv

U kunt solliciteren

Locatie Maastricht-Airport
Niveau HBO
Werkweek 40

Manager Sales – Maastricht-Airport

Nea International bv
Locatie Maastricht-Airport
Niveau HBO
Werkweek 40

5358

Mon, 15 Aug 2022 12:00:00 +0200

Manager Sales – Maastricht-Airport

Organisatie

Nea International is een volle dochteronderneming van Ofa Bamberg GmbH en kenmerkt zich als een professioneel sterk groeiend en innovatief bedrijf, actief op het gebied van orthopedische braces onder de merken Push Braces en Push Sports. Push creëert vrijheid: vrijheid om te bewegen zonder pijn of beperking. Push ontwikkelt en verkoopt al ruim 35 jaar innovatieve en trendsettende braces die mensen in ruim 30 landen helpen om vrij te bewegen. Push is sterk in onconventionele oplossingen. Het ontwikkelingsteam streeft continu naar productinnovatie en kwaliteit- en prestatieverbetering. Het extern kennisnetwerk bestaat uit wetenschappers, specialisten en technici uit de orthopedische chirurgie, sportgeneeskunde en fysiotherapie. De komende jaren zet Push de volgende stap in haar ontwikkeling. Push bedient zich internationaal van distributeurs, vrijwel uitsluitend op basis van exclusieve distributieovereenkomsten. Als gevolg van een recente structuurwijziging (splitsing Marketing Sales) is de positie vacant. Binnen NEA International werken circa 40 enthousiaste medewerkers.

Functie

Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor alle commercile activiteiten binnen Nea en maak je deel uit van het management team. Je stuurt een team aan van 2 Accountmanagers en een Teamlead Sales Office. Samen met jouw team stel je jaarlijks een salesplan op en zie je toe op de realisatie daarvan. Je begeleidt en coacht het sales team bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de commercile processen en procedures en zorgt dat deze optimaal worden uitgevoerd. Tevens onderhoud je zelf ook een eigen klantenportefeuille. De primaire taak van het sales team is gericht op zowel marktontwikkeling als marktpenetratie. Tevens dient E-commerce binnen het bestaande distributiemodel verder gestalte te krijgen. Als Manager Sales zet jij jouw commercieel en oplossingsgericht vermogen in om op tactisch en strategisch niveau het distributienetwerk, zowel online als offline, te verbreden. Door middel van partnerships laat je de merken internationaal floreren en kom je tot New Business. Je bouwt bruggen en kunt verbinden. Vanuit je sales rol zet je je sterk in om de onderneming daar waar nodig te vernieuwen. Om dit alles te bereiken weet je als goede coach het beste uit je team te halen en waar gewenst van advies te dienen. Samenvattend bestaan je voornaamste taken uit het uitwerken en uitrollen van de exportstrategie, marktanalyses, het opstellen van omzetprognose (productgroepen per land) voor zowel korte als lange termijn, ontwikkeling van E-commerce binnen de internationale context, contractbeheer, directe verantwoordelijkheid voor deelmarkten, deelname aan internationale (vak)beurzen en het leidinggeven aan het salesteam. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Functie-eisen

Je beschikt over een HBO/academisch werk- en denkniveau en meerdere jaren leidinggevende en internationale commercile (B2B en of B2C) ervaring binnen een organisatie die actief is binnen een keten en nauw samenwerkt met distributeurs en dealers. Tevens heb je aantoonbare affiniteit met de branche waarin NEA actief is. Je staat bekend vanwege je entrepreneurship, samenwerkend vermogen, communicatieve vaardigheden en sociale intelligentie. Je bent sterk in het plannen en organiseren, beschikt over een uitstekend probleemoplossend vermogen en ben je in staat situationeel leiding te geven aan vakvolwassen en zelfstandig opererende professionals. Uiteraard ben je resultaatgericht en heb je een zeer klantgerichte orintatie. Tot slot beheers je het Nederlands en het Engels perfect. Goede kennis van de Duitse taal strekt tot aanbeveling.

Aanbod

Nea International biedt een dynamische, informele en prettige werkomgeving met volop ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Voor deze interessante en dynamische positie wordt een aantrekkelijk en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket geboden dat gebaseerd is op de MITT-CAO-met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, variabele beloning, flexibele werktijden en een companycar.

Inlichtingen

Hebben wij jouw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij je graag uit om, middels een motivatiebrief en een op maat gesneden CV, direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze vacature te reageren vr 23 september a.s. (klik op onderstaande link voor toegang) Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Luc Theunissen, Senior Consultant en directeur, bereikbaar op 06-29085279 of Milo Gordijn, Consultant, bereikbaar via 06-82253832.

Sollicitatie

Hebben wij jouw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij je graag uit om, middels een motivatiebrief en een op maat gesneden CV, direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze vacature te reageren vr 23 september a.s.(klik op onderstaande link voor toegang) Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Luc Theunissen, Senior Consultant en directeur, bereikbaar op 06-29085279 of Milo Gordijn, Consultant, bereikbaar via 06-82253832.

Sales & Marketing

Maastricht-Airport

Manager Sales

Maastricht-Airport

7976

Nederland

Limburg

web

Array

Array

Werving & Selectie

Equipe

Industrie

Textiel (bewerking en vervaardiging)

Sales & Marketing

Sales Zakelijke Dienstverlening

HBO

Luc Theunissen

Array

Array

40

0

5358

Geïnteresseerd?

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om zo spoedig mogelijk op deze vacature te reageren middels een op deze positie toegespitste motivatiebrief en CV.

Een competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met een van onderstaande consultants.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Leiders aan het woord

Moniek Mouthaan: “Verandering is kleine stapjes vooruit”

Interview
“Veranderen is geen quick fix.…
Meer lezen

Wietske Bosch: ‘Durf oplossingen vóór te zijn’

Interview
“Stel je een goed geformuleerde…
Meer lezen

Guido Tusek: “Zolang je maar fouten maakt”

Interview
“Buiten kaders durven denken is…
Meer lezen

Theo Lemmen: “Bekijk het hele speelveld”

Interview
“Als organisatie loop je voorop…
Meer lezen
Menu