Learn & share event – ‘Nieuw bestuur & toezicht, ja hoe dan?”

Van controle & handhaving naar vertrouwen & verbinding.

Bestuur & toezicht is in beweging, de oude bestuurscultuur van controle en handhaving voldoet vaak niet meer. Deze transformeert steeds meer naar een besturingsfilosofie gebaseerd op vertrouwen en verbinding.

“Wat vraagt dit  van toezichthouders en bestuurders?”

Tijdens onze Learn & Share op 29 juni zullen wij samen met Paul Slegers, bestuurder van SOML en voorzitter van de Raad van Toezicht SAAM, antwoord proberen te vinden op die vraag. Meld je aan via onderstaand formulier, we kijken uit naar je komst!

 

Meer over Paul Slegers

Op achtjarige leeftijd wist hij al: “ik word schoolmeester”! Zijn carrière begon daarom bij de PABO, maar eindigde uiteindelijk elders … of misschien toch niet?

Na zijn studie werd Paul accountant bij Deloitte. Hier werkte hij een aantal jaar voor opdrachtgevers in zowel het publieke domein als de private sector, om vervolgens toch terug te keren bij zijn ‘oude liefde’ – het onderwijs. Dankzij zijn financiële en onderwijskundige achtergrond klom hij op naar een bestuurlijke functie, waarin hij zich richt op de belangrijke taak die SOML de komende jaren te vervullen heeft: niet alleen bijdragen aan het onderwijs, maar aan de hele regio en de maatschappij als geheel. Daarnaast is Paul Lid van de ledenadviesraad bij de VO-raad en voorzitter van de Raad van Toezicht bij SAAM.

Menu