Learn & Share event – Inzicht in de ‘6 Batteries Of Change’

Equipe_event

Van verandering als project naar een continue proces

U leest het in ieder managementblad en u voelt het waarschijnlijk ook, ‘veranderen’ is geen project meer maar een continue proces.
Een proces dat geborgd moet worden in de haarvaten en cultuur van uw organisatie. Alleen dan zal uw organisatie in staat zijn mee te bewegen of zelfs vooruit te surfen op de golven van de markt of de omgeving.

Vlerick Business School

Na een studie van 5 jaar hebben een aantal top-onderzoekers van de gerenommeerde Vlerick Business School een model ontwikkeld dat exact benoemt welke bronnen van organisatie-energie nodig zijn, om ‘change’ te verankeren in uw organisatie. Wanneer uw organisatie erin slaagt deze
‘6 batteries of change’ op te laden, is er een basis gelegd voor een continue proces waarmee veranderingen onderdeel uitmaken van uw cultuur. Zodat u de organisatie niet meer in beweging hoeft te brengen maar dat continue beweging en verandering een vaste waarde is.

Learn & Share bijeenkomst door Jeroen Walraven

Jeroen, schrijver van het boek ’De Bedrijfsnavigator’ heeft o.a. als CEO (a.i.) van organisaties als Dorel, Gazelle en WAA Groep als geen ander ervaring in het bewegen van organisaties in verandering. Tijdens onze Learn & Share bijeenkomst heeft hij ons meegenomen in de ‘6 batteries of change’ en deze aangevuld met de nodige eigen ervaringen.

 

Menu