Director Professional Services – Roermond

Grodan

U kunt solliciteren

Locatie Roermond
Niveau Academisch
Werkweek 40

Director Professional Services – Roermond

Grodan
Locatie Roermond
Niveau Academisch
Werkweek 40

5344

Wed, 21 Sep 2022 12:00:00 +0200

Director Professional Services – Roermond

Introductie

Hebben wij jouw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij jou graag uit om direct via de link (7960) op de vacature onder nummer te reageren: Voor verdere informatie over Grodan: https://www.grodan.nl/. Ook kun je telefonisch contact opnemen met Harrie Keeris, Consultant op 06-52697388 of met Milo Gordijn, Consultant 06-82253832 van Equipe.

Functie

In deze nieuwe positie binnen Grodan ontwikkelt u, rootzone gerelateerd, diensten en oplossingen die de marktleider positie van Grodan in de markt versterken en meerwaarde genereert door deze klantgerichte diensten en oplossingen op de markt te brengen. U ontwikkelt en implementeert de gehele service strategie voor Grodan als marktleider. U initieert en organiseert hard- en software ontwikkelingen (Egro, tools en sensoren) en customer support op software-, hardware- en product management in relatie tot de nieuwe services. U werkt nauw samen met uw collega MT-leden maar vooral met de Business Unit Directors en de Marketing Director in de wereldwijde regios. Als specialist in SaaS ontwikkeling van services wijst u Grodan de weg en ontwikkelt u een duidelijke visie en executie in de transformatie van Grodan als productaanbieder van vandaag naar de solution selling organisatie van de toekomst. In de eerste jaren zal het ontwikkelen van SaaS services en oplossingen tezamen met de team ontwikkeling voor u centraal staan. Het ontwikkelen en inbedden van de verkoop van de nieuwe services en diensten in de Business Units van de nieuwe organisatie en het positioneren binnen de Grodan-organisatie zijn hierbij belangrijke mijlpalen. Daarnaast zult u actief en initirend zijn in de totstandkoming van de roadmap in relatie tot het ontwikkelen van nieuwe diensten om tot klantgerichte product-marktcombinaties te komen. U bent dan ook primair verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze rootzone-services. U beschikt over diepgaande kennis van het ontwikkelen van SaaS serviceactiviteiten en het ontwikkelen van de organisatie gericht op verkoopoplossingen. Tevens stuurt u het team software ontwikkeling aan in relatie tot de software applicatie Egro. U bent de programma manager voor de algehele serviceontwikkeling en servicestrategien. Hoewel de Nederlandse tuinbouw een leidende positie inneemt in de wereld betreft het een positie met een internationale scope. Grodan heeft de ambitie om vooral in Noord-Amerika en Europa flink verder te groeien. De mogelijkheden zijn immers ongelimiteerd. Een gevolg van de enorme groei die Grodan doormaakt n de dynamiek van een nog agile organisatie geven het marktleiderschap van Grodan enorm veel mogelijkheden om een beduidende stempel op hun wereld te bewerkstelligen. Het huidige ondernemerschap binnen de organisatie en de fase waarin Grodan zich bevindt vragen om een Director Professional Services die in grote abstracte lijnen kan denken en deze vast kan houden maar wel bereid is om waar nodig zelf de handen uit de mouwen te steken om zaken voor elkaar te krijgen. In deze positie rapporteert u direct aan en werkt u nauw samen met de Algemeen Directeur van Grodan.

Functie-eisen

U bent in het bezit van een Master opleiding en beschikt over een meerjarig proven track record op het gebied van strategische veranderprocessen. Dit in relatie tot het ontwikkelen en inbedden van nieuwe services in combinatie met een gedegen kennis van software ontwikkeling en de hierbij behorende processen. U heeft diepgaande kennis van service strategien en new business development binnen een internationaal en dynamisch werkveld. U beschikt over aantoonbare ervaringen op het gebied van succesvolle SaaS creaties. U bent gewend leiding te geven aan grote internationale ontwikkelteams op verschillende locaties en uw managementstijl is te omschrijven als communicatief, overtuigend, project- en procesmatig, intermenselijk en resultaatgericht waarbij u te maken heeft met vakbekwame professionals. U bent bereid, daar waar nodig, internationaal te reizen. Als persoon bent u een echte leider, besluitvaardig en initirend en in staat bedachte strategien te executeren binnen een internationaal veelbelovend speelveld.

Aanbod

De positie van Director Services binnen Grodan betreft een uitdagende en brede positie binnen een snelgroeiende, ambitieuze en professionele multinational. Grodan is product- en marktleider met hoge kwaliteitsstandaarden en innovatieve producten die bijdragen aan een duurzame wereld. U komt te werken in een succesvolle, teamgerichte en down-to-earth organisatie waar ruimte is voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is het arbeidsvoorwaardenpakket stevig.

Inlichtingen

Hebben wij jouw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij jou graag uit om direct via de link (7960) op de vacature onder nummer te reageren: Voor verdere informatie over Grodan: https://www.grodan.nl/. Ook kun je telefonisch contact opnemen met Harrie Keeris, Consultant op 06-52697388 of met Milo Gordijn, Consultant 06-82253832 van Equipe. Wilt u meer informatie over Grodan: https://www.grodan.nl

Sollicitatie

Hebben wij jouw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij jou graag uit om direct via de link (7960) op de vacature onder nummer te reageren: Voor verdere informatie over Grodan: https://www.grodan.nl/. Ook kun je telefonisch contact opnemen met Harrie Keeris, Consultant op 06-52697388 of met Milo Gordijn, Consultant 06-82253832 van Equipe. Wilt u meer informatie over Grodan: https://www.grodan.nl

Sales & Marketing

Roermond

Director Professional Services

Roermond

7960

Nederland

Limburg

web

Array

Array

Werving & Selectie

Equipe

Industrie

Industrie Overig

Sales & Marketing

Sales Industrieel

Academisch

Harrie Keeris

Array

Array

40

0

5344

Geïnteresseerd?

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om zo spoedig mogelijk op deze vacature te reageren middels een op deze positie toegespitste motivatiebrief en CV.

Een competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met een van onderstaande consultants.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Leiders aan het woord

Moniek Mouthaan: “Verandering is kleine stapjes vooruit”

Interview
“Veranderen is geen quick fix.…
Meer lezen

Wietske Bosch: ‘Durf oplossingen vóór te zijn’

Interview
“Stel je een goed geformuleerde…
Meer lezen

Guido Tusek: “Zolang je maar fouten maakt”

Interview
“Buiten kaders durven denken is…
Meer lezen

Theo Lemmen: “Bekijk het hele speelveld”

Interview
“Als organisatie loop je voorop…
Meer lezen
Menu