Contractmanager – Maastricht

Woonpunt

U kunt solliciteren

Locatie Maastricht
Niveau HBO
Werkweek 36

Contractmanager – Maastricht

Woonpunt
Locatie Maastricht
Niveau HBO
Werkweek 36

5361

Mon, 15 Aug 2022 12:00:00 +0200

Contractmanager – Maastricht

Organisatie

Woonpunt biedt goede en betaalbare huisvesting aan circa 17.000 huishoudens in Zuid-Limburg. De corporatie staat voor betaalbaar en prettig wonen voor mensen met lage inkomens. Onderlinge samenwerking is belangrijker dan ooit. Bezuinigingen en veranderende wet- en regelgeving vragen erom samen tot creatieve oplossingen te komen. Bovenaan de prioriteiten voor de komende jaren staan twee thema’s: leefbaarheid en dienstverlening. Woonpunt betrekt haar huurders actief bij het beleid en bij het zorgen voor een prettige woonomgeving. De woningen hebben een goede kwaliteit en zijn energiezuiniger geworden. Bij onderhoud, renovatie en nieuwbouw worden duurzame keuzes gemaakt en men zoekt actief de samenwerking op met andere maatschappelijke partners. Binnen woonpunt zijn circa 200 medewerkers actief. Door alle interne en externe ontwikkelingen, en innovaties is Woonpunt bezig met een organisatieverandering teneinde aan haar maatschappelijke opgave te kunnen blijven voldoen. Hiertoe heeft men gekozen voor een organisatiemodel dat flexibel en wendbaar is. De organisatiestructuur, processen en systemen worden meer klant- en procesgericht ingericht. Diensten die de klantwaarde verhogen, worden persoonlijk en als maatwerk uitgevoerd. Werkzaamheden die geen waarde voor de huurder opleveren, worden goed en doelmatig uitgevoerd. Hierbij zal naar de toekomst toe automatisering een belangrijke rol vervullen. De afdeling Vastgoedbeheer bestaat uit circa 15 autonome professionals die de vastgoedprojecten van woonpunt in breedste zin van het woord ondersteunen. Het team heeft taken op het gebied van databeheer, contractmanagement, opstellen van en regievoering op meerjarige onderhoudsbegrotingen, aanbestedingen, accountmanagement gericht op maatschappelijk vastgoed, aan– en verkoop, VVE beheer en onderhoud van technische installaties. Namens Woonpunt zijn wij op zoek naar een Contractmanager “ verbindend – zakelijk – autonoom- resultaatgericht”

Functie

Als Contractmanager ben je een door de wol geverfde inkoopprofessional. Je hebt binnen woonpunt een spin in het web functie en bent een vraagbaak die inhoudelijk van de hoed en rand weet. Je onderhoudt zowel interne als externe contacten. Je bent elk dag bezig met het opstellen van strategische contracten waarin doelen en processen nauwkeurig zijn vastgelegd, het opvolgen van deze contracten en het zorgen dat ze worden nageleefd. Binnen woonpunt schaalt men steeds meer op naar ketensamenwerking en als Contractmanager ben je een belangrijke schakel om deze ketensamenwerking tot stand te brengen. Je bent de schakel tussen de interne stakeholder en de externe leverancier. Als Contractmanager is het tevens je taak het management te voorzien van gedegen voorinformatie voor overleggen en hierin je advies af te geven. Je schrijft de adviezen in samenwerking met je afdelingscollegas en zorgt voor een goede juridische onderbouwing. Tijdens overleggen met leveranciers verzamel jij voldoende gegevens van de verschillende partijen. Je zorgt dat contracten op de juiste manier worden opgesteld en nageleefd. Je monitort en toetst de inhoud op hetgeen is overeengekomen en wat is geleverd. In de regel heb je te maken met zon 50 leveranciers. De functie is in de huidige veranderende markt, waarin b.v. levertijden en materiaalprijzen sterk onder druk staan een mooie uitdaging. 3 4 keer per jaar organiseer je een aanbesteding van a tot z. Je stelt hiervoor de doelen, stelt de stukken op , organiseert de marktconsultatie en verstuurt de stukken naar de betreffende partijen.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau aangevuld met een NEVI 1 en of 2 opleiding. Een achtergrond of werkervaring in de bouw is een behoorlijke pr. Je vind het leuk om een vrij speelveld te hebben en je beweegt je makkelijk binnen een complexe ambtelijke organisatie. Je communiceert professioneel en hebt een flinke dosis organisatiesensitiviteit en geduld. Naast je operationele en tactische vaardigheden op inhoud ben je in staat op strategisch niveau te schakelen en te begrijpen waar in de belangen van verschillende stakeholders tegenstrijdig kunnen zijn. Deze belangen weet je op de juiste manier te managen. Persoonskenmerken als: ondernemend, verbindend, resultaatgericht, nauwgezet, vernieuwend, op zijn tijd dienend en open-minded zijn op jouw als persoon van toepassing.

Aanbod

Woonpunt is een Maatschappelijk betrokken werkgever waar betekenisvol werk wordt geleverd. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een mooie organisatie met gedreven collegas. Woonpunt faciliteert haar medewerkers optimaal met een persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsbudget, maximale flexibiliteit in het inrichten van de werkzaamheden en veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het totale arbeidsvoorwaardenpakket is in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Milo Gordijn (consultant) bereikbaar via telefoonnummer +31(0)433299955 of +31(0)682253832 of Marijke Pfennings (Senior Consultant) bereikbaar via telefoonnummer + 31(0)433299955 of +31(6)52773262.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Milo Gordijn (consultant) bereikbaar via telefoonnummer +31(0)433299955 of +31(0)682253832 of Marijke Pfennings (Senior Consultant) bereikbaar via telefoonnummer + 31(0)433299955 of +31(6)52773262.

Inkoop & Logistiek

Maastricht

Contractmanager

Maastricht

7978

Nederland

Limburg

web

Array

Array

Werving & Selectie

Equipe

Bouw

Woningcorporatie

Inkoop & Logistiek

Inkoop

HBO

Marijke Pfennings

Array

Array

36

0

5361

Geïnteresseerd?

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om zo spoedig mogelijk op deze vacature te reageren middels een op deze positie toegespitste motivatiebrief en CV.

Een competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met een van onderstaande consultants.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Leiders aan het woord

Moniek Mouthaan: “Verandering is kleine stapjes vooruit”

Interview
“Veranderen is geen quick fix.…
Meer lezen

Wietske Bosch: ‘Durf oplossingen vóór te zijn’

Interview
“Stel je een goed geformuleerde…
Meer lezen

Guido Tusek: “Zolang je maar fouten maakt”

Interview
“Buiten kaders durven denken is…
Meer lezen

Theo Lemmen: “Bekijk het hele speelveld”

Interview
“Als organisatie loop je voorop…
Meer lezen
Menu